Din IT-avdelning

Som kund får du samma service som ett stort företag. Vårt mål är alltid att du skall ha rätt IT-verktyg för din verksamhet.

Hemsideskampanj

Mobilanpassad, snygg och effektiv hemsida. Vår nya webbplattform är enkel att använda och är perfekt för att designa en modern hemsida. Lätt att uppdatera och underhålla. Oavsett storlek så gör vi en representativ presentation av ert företag och era produkter.

Komplett IT-utbud

Mailhantering

Office 365 eller IMAP. Spam och viruskontrollerad mail.

Backup

Laptop, server, nätverksutrustning. Allt kopieras automatiskt över nätet och lagras på en säker plats.

Support

Assistans på plats eller via fjärrstyrning. Vi löser alla IT-relaterade problem.

Molntjänster

Lagringslösningar via webben.
Drift av servrar med verksamhetsspecifika system.

Hemsidebyggare

Professionell, snygg och effektiv hemsida. Lätt att uppdatera innehållet.

IT-Vägledning

Vi hjälper dig med strategiska IT-beslut.

Alltid rätt storlek

För oss är alltid det viktigaste att du som kund har rätt verktyg för verksamheten. Det gäller både typ av system och storleken. Oavsett om det är val av skrivare eller dimensionering av servrar så väljer vi alltid med omsorg. Väl beprövade lösningar i rätt storlek ger alltid lägsta kostnad och bästa kvalitet i längden. 20 års erfarenhet av IT-drift gör att vi vet vad som krävs och vad som fungerar.

Stabilitet i fokus

De flesta av våra tjänster levereras till fast pris per månad. I motsats till konsulter tjänar vi därför mest pengar när allt fungerar. Vårt mål är alltid att våra tjänster skall vara stabila och pålitliga. Vi får ju arbeta hårdare om det inte fungerar.

Erfarenhet & kompetens

SizeIT startades av tre stycken seniora företagsledare inom IT industrin årsskiftet 2000. Dessa hade sedan en längre tid köpt tjänster ute på stan och var väldigt missnöjda med kvaliteten, cowboy-inställningen och säkerheten i de tjänster man köpte. Beslut fattades om att starta en verksamhet som man själv kunde strukturera baserat på de erfarenheter som var gjorda sedan tidigare. Totalt fanns då ca 60 års IT erfarenhet från olika sidor i bolaget. Man investerade i en serverhall och startade med sina egna bolag som kunder.

I dag har verksamheten vuxit med kunderna och vi är fyra anställda som enbart jobbar med drift i hallarna. Hela vår organisation av partners och underkonsulter gör att vi idag är femton personer som jobbar med drift i olika former.

SizeIT är en partner som man kan växa med så att båda sidor bättre skall kunna koncentrera sig på respektive område och därmed uppnå en högre lönsamhet.

Kom i kontakt med oss

SizeIT Drift AB
Box 23004
104 35 Stockholm

Telefon
+46 8 5000 8700
Besöksadresser

Serverhallen
Sveavägen 166
113 46 Stockholm

Kontoret
Möten och mindre leveranser
Telefonvägen 30
Hisshall C, 1 tr
126 26 Hägersten

Större leveranser
Aviseras per telefon
Dialoggatan 16
Hisshall C, 1 tr
126 26 Hägersten