Tilläggstjänster

För mer avancerade användare eller större företag har vi ytterligare IT-tjänster som kompletterar grundpaketet. Dessa kan köpas per användare och debiteras månadsvis utöver grundpaketet.

Fileserver

Med denna tjänst kan ni dela filer mellan företagets anställda utan att behöva en egen server. Ni kommer åt servern via en säker krypterad anslutning på Internet. Det går med andra ord att nå filerna nästan var som helst - både på kontoret och hemma via bredband. Även på resande fot eller hos kunder finns servern tillgänglig.

I bastjänsten ingår tillgång till en nätverks-disk med 1 Gb utrymme. Backup av disken tas regelbundet. Filer kan hämtas och lämnas med WebDAV och SMB (windows file-sharing).

I månadsavgiften ingår 10 Gb överföring och 1 Gb utrymme. Vid större volymer tillkommer ytterligare kostnader.

Ni betalar endast en fast månadskostnad per användare och för det utrymme som används. Fördelen är bland annat att ni kan starta med ett mindre antal användare utan att göra en tung investering i utrustning och installationer. Dessutom ser vi på SizeIT till att ni aldrig har för dålig kapacitet på servern.

Precis som alla andra av våra tjänster så övervakar vi ständigt funktionen och har dessutom reservsystem om det mot förmodan skulle bli något problem.

Office365 och Exchange

Mer avancerade mailtjänster med delad kalender och adressbok.

För mer avancerad mail med delad kalender och adressbok erbjuder vi även Exchange. Den kan antingen köpas som en tjänst eller som en del av Office365.

I Office365 ingår även officepaketet för installation på de datorer/enheter som användaren använder.

Internetanslutning

För att ansluta ett kontor till Internet har vi flera alternativ. Vi tar ett helhetsansvar för att ert nätverk fungerar som det skall på kontoret. Vi kan även hjälpa till att koppla ihop flera kontor och hemarbetsplatser.

På de platser där SizeIT har fasta anslutningar kan vi erbjuda Internet till bra pris. Ni använder då anslutningen till SizeIT både för Internettrafik och för att nå våra övriga tjänster. Anslutningen skyddas av vår brandvägg och om ni vill kan vi även hjälpa till att sköta ert interna nätverk. Hastigheten till våra tjänster begränsas inte utan är på minst 100 Mbit/s. Till Internet köper ni en viss grundhastighet som med kort varsel kan uppgraderas.

För mindre företag går det även att köpa en tjänst som baseras på antalet användare. Då ökar grundhastigheten automatiskt med antalet användare och ni behöver inte tänka på varken brandväggsskydd eller att hastigheten är tillräcklig.

Om vi inte redan har anslutningar till er fastighet kan vi installera detta om tillräckligt underlag finns. I annat fall kan vi hjälpa till att rekommendera andra lösningar så att ni både kommer åt våra tjänster och Internet på ett säkert och prisvärt sätt.

Kom i kontakt med oss

SizeIT Drift AB
Box 23004
104 35 Stockholm

Telefon
+46 8 5000 8700
Besöksadresser

Serverhallen
Sveavägen 166
113 46 Stockholm

Kontoret
Möten och mindre leveranser
Telefonvägen 30
Hisshall C, 1 tr
126 26 Hägersten

Större leveranser
Aviseras per telefon
Dialoggatan 16
Hisshall C, 1 tr
126 26 Hägersten