cover

bild

IT- ett hål i väggen

SizeIT är specialister sig på drift av servrar och IT-tjänster via Internet.

Vår kärnverksamhet är drift och tillsyn av servrar och applikationer. Detta innefattar fysisk drift i form av ström, kyla och säkerhet, men framför allt kompletterande tjänster som internetanslutning, nätverk, applikationsövervakning, backuper, uppdateringar och säkerhetskontroller.

Grundtanken är att ni har en applikation eller idé. Vi ser till att den fungerar bra och att ni kan ägna er åt att utveckla och driva er idé. Detta kan vara allt från en webshop eller en informationssida till en IT-tjänst på nätet.

Förutom att sköta om våra kunders applikationer har vi även tagit fram ett antal standardapplikationer som många efterfrågar, men som ingen av våra nuvarande kunder tillhandahåller. Dessa finns att hyra som tjänster via nätet eller en fast förbindelse till vårt nät.

Målsättningen är att ha många funktioner samlade på en plats. Som driftkund kanske din funktion kompletterar bilden och attraherar fler av de kunder som köper sina IT-tjänster via oss. När många tjänster finns på samma plats kan säkerhet och kommunikation lösas bättre och billigare. Ett företag som köper hela sin IT-miljö via SizeIT kan motivera en fast förbindelse till vår serverhall och det går då att erbjuda tjänster på distans som inte skulle ha varit möjliga via Internet.