cover

bild

Webhotell

Vi har många olika alternativ för att publicera en webplats. Från enkla informationssidor till system med databaser och logik.

Färdig hemsida

För att snabbt komma igång har vi en färdig hemsideslösning. Det enda som behövs är att fylla på med innehåll. Inga svåra teknikval och ingen uppstarttid. Ni kan själva redigera innehållet på siten. Självklart hjälper vi till med anpassningar om det behövs.

Egen domän är inget krav för att komma igång, men är det vanligaste och ser mer seriöst ut.

Detta ingår i vårt grundpaket med tjänster för företag.

Design

Vi hjälper gärna till med enklare anpassnigar. För att få en riktigt genomtänkt design rekommenderar vi gärna någon av de marknadskommunikatörer och webdesigners som vi arbetar med.

Egen webplats

Med en egen webplats väljer du själv vilken teknik som skall användas för websiten.

Vi kan hjälpa till med alla de vanligaste webplattformarna, som WordPress, Joomla, Drupal osv. Det går även att installera webbaserade applikationer som tex webshop, CRM-system, tidrapportering och bokningssystem.

På servrarna finns nginx, Linux och MySQL, alternativt Windows, IIS, MSSQL.

Egen server

För den som har högre krav eller ett färdigt system kan SizeIT ta hand om drift och bevakning av era servrar. Se mer under tjänsten Serverhosting. Vi hanterar idag flera större siter med upp till 100-tusentals besök per dag.

Vi tar gärna hand om underhållet av servern, med säkerhetsuppdateringar, backuper och övervakning.

Domän

Vi hjälper till att registrera en domän eller flytta den ni redan har.

Säkerhet

Det går även att köpa ett certifikat (SSL) för att göra siten säkrare.

Backup av innehållet på webhotellet görs dagligen och reservmaskiner tar automatiskt över om hårdvaruproblem uppstår. SizeIT bevakar säkerhetsuppdateringar för servrarna och övervakar att tjänsten fungerar. För egen webplats kan vi hjälpa till med uppdateringar av plattformen som används, tex WordPress.